Omgeving

Het unieke aan dit plan is dat het dorp van Zevenhuizen én uitvalswegen naar twee snelwegen op korte afstand gelegen zijn. U heeft dus alle voorzieningen binnen handbereik, maar bevindt zich toch in een rustige woonomgeving.

Zevenhuizen is onderdeel van de gemeente Zuidplas waar ook Moerkapelle, Moordrecht en Nieuwerkerk aan den IJsel onderdeel van uitmaken. De gemeente Zuidplas heeft een uitgebreid aanbod van dagelijkse voorzieningen zoals op het gebied van kinderopvang, scholen en gezondheidszorg. Daarnaast beschikt Zevenhuizen in de nabije omgeving over tal van opties voor recreanten, sporters en natuurliefhebbers.
 
De grond waarop de het plan gerealiseerd zal worden behoorde toe aan de boerderij die ook op het terrein staat. De boerderij is een rijksmonument en zal gerestaureerd worden. Het woonhof wordt een ruime, nette woonstraat met veel groen, bomen en voldoende parkeervoorzieningen. Het complete terrein blijft eigendom  van de toekomstige bewoners waardoor er niet-bewoners hier niet mogen parkeren.
 

  • Centrum Zevenhuizen op 1 minuut lopen
  • Centrum Moerkapelle, Moordrecht en Nieuwerkerk aan den IJsel in de nabijheid
  • Snelweg A12 op 6 minuten rijden (Den Haag/Zoetermeer – Gouda – Utrecht)
  • Snelweg A20 op 9 minuten rijden (Rotterdam – Gouda)
  • Centrum Gouda, Den Haag en Rotterdam binnen 30 minuten aan te rijden

Menu